tisdag, juli 15, 2008

Sommargult

En liten uppdatering på Singallablusen. Den var som sagt för tajt över midjan, så jag sprättade bort alla trådar utom de två nedersta, och det blev mycket bättre. Fast den åker hela tiden upp över magen, så jag ska nog sprätta bort dem också. Beppehatten som var för stor snodde jag ihop med några stygn bak i nacken så hon kan ha den i år. Det blev också en enkel kjol i ett bomullstyg jag fick i en hemlis av Yrväder. I fållen dekorsydde jag blommor med melerad tråd.

Eftersom vi var i Sörpinge i förra veckan kunde jag handla lite elefanter. Det blev både gula och röda mm. Igår kväll blev det en enkel klänning, tajts och ett par underbyxor att ha över blöjan. (Fler bilder kommer framöver) Härligt somrigt. :-)


Tilläggskommentar till Suster Blå: Mönstret är från ett 70-talsmönster, samma som jag använde till 70-tals klänningen. Fast man kan ju ta vilket mönster som och rita ut det, och skippa ärmarna.

9 kommentarer:

Cecilia sa...

Jättefina färger på din tös. De gula elefanter är så fina med brunt :) Gillar blusen också och hoppas att hon trivs i den nu när du fixat till den lite extra.

Jes sa...

Tjejen passar verkligen i kläderna som du sytt, snyggt!

Susanna sa...

Håller med om att de gula elfanterna verkligen passar med brunt! Ser ju inte så mycket av elefantkänningen men det man ser ser jättefint ut!

Solveig Lövendahl sa...

Vilken fin klänning!

Syster Blå sa...

Vilken fin modell på klänningen & färgkombination! Vad är det för mönster du använt? Ärmlöst är ju så smidigt då man kan kombinera med lång, kort eller ingen ärm alls under och få lite längre användningstid för plagget.

Amandha sa...

Du har blivit utmanad i min blogg www.amdadesign.blogspot.com

Thea sa...

Jättefin klänning! Jag har sytt en liknande till min yngsta och den har jag använt massor. Vi har varit en del i Sörping i sommar, och jag tror mig känna igen lekplatsen - mitt emot smultronstället, eller? I sånt fall hade det inte varit osannolikt att det hade varit två ettåringar som sprungit omkring med gula elefantklänningar med brunt kantband! :-) Så sött det hade varit!

Teres sa...

Vilket otroligt underbart tyg, det gula med elefanter i kontrast till det bruna. Så snyggt!

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室