tisdag, juli 08, 2008

Tyger från Superbuzzy

Sticker in med ett inlägg, för jag har fått så fina tyger från Superbuzzy. Det gula heter Ladybug Terry, och är tänkt till en badcape för simmet vi går på. Fantastiskt fint och jag har sett att fler sybloggare har köpt just det tyget.


Honeybee Knit

och Happy Bees Knit Aqua
- är tunna, mjuka och härliga trikåtyger.


Happy Frogs Ivory är ett medeltjockt bomullstyg, som jag kastade mig över och sydde en liten påse av, till Fiffilurens kompis E, som gillade hennes lekpåse. Perfekt att stoppa små leksaker i. Annars kanske det blir små kuddar till Fiffilurens nya rum, eller något annat.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Åh, vilka fina, länge sen jag beställde från Superbuzzy nu. Apropå badcape så sydde jag just en sådan i den gula terryn i vårhemlisen. Supernice!

Jes sa...

Vilka fina tyger har oxå köåt lite mer av den gula frotten den är så fin!!

Kånkarong sa...

Jag har samma frotte fast med nblå botten! Det blev nästan ett kuddfodral igår när vi fixade iordning sonens rum men det ska nog bli knickers eller sparas till nästa år.. Men jag kommmer nog aldrig köpa från Superbyzzy eller någon annan näthandel i USA, så dyrt med tull och allt! Jag köpte elefanter med min laddning så det slutade på 200 kr/m om man slog ut kostnaden..

Birka sa...

Fina.
Har länkat till dig i min blogg, hoppas att det är okey.