tisdag, juli 15, 2008

Sommarhemlis

Jag har fått min sommarhemlis!
Tack så mycket för ditt fina hemlispaket. Såklart jag såg på en gång vem det var ifrån :-) Dessutom hade jag redan på känn att jag skulle få ett paket från dig. Ibland är känslan rätt :-)

I mitt hemliga paket låg en pocket av Kajsa Ingemarsson "Inte enklare än så", en liten nåldyna och en grå hoodie med tillhörande mössa. Min hemliga vän panikade lite i efterhand när hon läste att jag inte vill ha svart, så hon hoppas att antracit går bra och visst gör dé det. Jag skrattade lite när jag såg mössan i cerise, som troligen matchar perfekt till vinteroverallen (fjolårets Molo i cerise) som jag köpte på rea hos Rackamaja. Förutom det att mössan säkerligen är för tunn/kall då det är väder för vinteroverall. Jag låg o tänkte här om natten på att göra en beställning av just en sån mössa, fast jag hade kanske valt en molo-stjärna i reflextyg i stället för en elefant. Å andra sidan är elefanten snyggare :-) Den passar hur som helst jättefint på Fiffiluren. Hoodien kommer vi att använda mycket i höst, den sitter redan bra på henne, även om ärmarna är lite långa just nu - men inte för långa. Du har verkligen känsla för enkelt och snyggt!


Stort TACK!!!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Vad glad jag blir att det verkar ha fallit i smaken :) Jag syr inte mycket i rosa men den här kombinationen tyckte jag föll väldigt väl ut. Hoodien var stor på min minste också som väl är ungefär lika gammal men jag tordes inte sy för precist.

Tack för tipset om reflexen, det ska jag pröva någon gång. Nämnde förresten för Annika att hon snart kan spana efter en elefant i Nyköping :D

Kram!

Charleston sa...

Jag glömde ju nämna att fleecen är väldans mjuk och skön i kvaliteten. Vad har du hittat den? Jag får skicka en vinterbild på Fiffiluren i overall och mössa sen, eller hoodie och mössa förstås!

Cecilia sa...

Det ser jag fram emot :)

Fleecen är från Ohlssons Tyger.

LinSar sa...

Jätte fint paket du fick.

Syster Blå sa...

Oj,vad fint paket! Vad kul!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城