tisdag, juli 15, 2008

Sommarhemlis

Jag har fått min sommarhemlis!
Tack så mycket för ditt fina hemlispaket. Såklart jag såg på en gång vem det var ifrån :-) Dessutom hade jag redan på känn att jag skulle få ett paket från dig. Ibland är känslan rätt :-)

I mitt hemliga paket låg en pocket av Kajsa Ingemarsson "Inte enklare än så", en liten nåldyna och en grå hoodie med tillhörande mössa. Min hemliga vän panikade lite i efterhand när hon läste att jag inte vill ha svart, så hon hoppas att antracit går bra och visst gör dé det. Jag skrattade lite när jag såg mössan i cerise, som troligen matchar perfekt till vinteroverallen (fjolårets Molo i cerise) som jag köpte på rea hos Rackamaja. Förutom det att mössan säkerligen är för tunn/kall då det är väder för vinteroverall. Jag låg o tänkte här om natten på att göra en beställning av just en sån mössa, fast jag hade kanske valt en molo-stjärna i reflextyg i stället för en elefant. Å andra sidan är elefanten snyggare :-) Den passar hur som helst jättefint på Fiffiluren. Hoodien kommer vi att använda mycket i höst, den sitter redan bra på henne, även om ärmarna är lite långa just nu - men inte för långa. Du har verkligen känsla för enkelt och snyggt!


Stort TACK!!!

5 kommentarer:

Cecilia sa...

Vad glad jag blir att det verkar ha fallit i smaken :) Jag syr inte mycket i rosa men den här kombinationen tyckte jag föll väldigt väl ut. Hoodien var stor på min minste också som väl är ungefär lika gammal men jag tordes inte sy för precist.

Tack för tipset om reflexen, det ska jag pröva någon gång. Nämnde förresten för Annika att hon snart kan spana efter en elefant i Nyköping :D

Kram!

Fiffiluren sa...

Jag glömde ju nämna att fleecen är väldans mjuk och skön i kvaliteten. Vad har du hittat den? Jag får skicka en vinterbild på Fiffiluren i overall och mössa sen, eller hoodie och mössa förstås!

Cecilia sa...

Det ser jag fram emot :)

Fleecen är från Ohlssons Tyger.

LinSar sa...

Jätte fint paket du fick.

prickig design sa...

Oj,vad fint paket! Vad kul!