lördag, mars 22, 2008

Så många duktiga sömmerskor

Nu när jag har surfat runt på många sybloggar tänker jag att många är så duktiga sömmerskor. Jag förundras över all kreativitet och över all tid som läggs ner på att skapa kläder till barnen eller dockor och dockkläder. Se bara på dessa fantastiska waldorfdockor, som Erika skapar och visar på bloggen Alla kompisarna. Jag lånar en bild från hennes blogg.

Ytterbyxor
Några andra sybloggare har gjort överdragsbyxor i bävernylon, vilket jag tycker är himla smart. Thea gjorde ett par snygga i blå bävernylon till en lite större tjej (stl 110-116) än Fiffiluren. Kanske lockas jag att göra ett par till hösten. Kajsa Kavat gjorde ett par i stl 80 i bubbelgums-rosa bävernylon (lyllosen fyndade på tradera).

Sen har jag sett en duktig sömmerska till, som har sytt ett par svarta överdrags/täckbyxor. Dessvärre hittar jag inte bloggen, vilket jag skulle vilja göra. De bor i södra Ssverige o har inte så mycket vinter, och då är just sådana byxor bra att ha att dra över ett par mjukisbyxor. Nån som vet vem det är? ---> Men hon hittade själv hit och det är Happy Hippo som har de smart-fina byxorna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bloggen du inte hittar, kan det vara Yeliqa på tokigtalikt.blogspot.com?
Hälsningar June på
www.blogspot.com

Anonym sa...

Men nu tror jag att jag är bra trött i alla fall, har precis kommit hem från ett dygnspass, får skylla på det.. =)
www.junebacken.se ska det naturligtvis vara. Förövrigt håller jag med dig om alla duktiga bloggare. Och TREVLIGA! Det har jag förundrats lite över, att alla är så snälla och hjälpsamma mot varandra, det är så härligt att se och vara med om. Inom många andra områden och intressen så är det så viktigt att vara störst och bäst och snyggast men inte här. Härligt! En eloge till alla duktiga och trevliga symänniskor!
/fortfarande June =)

Anonym sa...

Tack för tipsent June, men det var inte rätt. Den jag tänker på har bla en bild på sonen som gungar.
/Charleston

Happy Hippo sa...

Å jag rodnar o tackar för berömmet, för jag antar att det är mina byxor du menar/Clara