fredag, mars 21, 2008

Några av mina tyger

Så här ser det ut i en av mina tyglådor. Bara härliga tyger att sy av. Problemet är oftast att hitta det optimala mönstret för var och ett av tygerna. Tygerna till höger är manchester och bomullstyger från Hilco. Velouren lite här och där i lådan är både från Michas Stoffecke och Jofotex (Hilco).

I mitten av lådan finns enfärgade från Eslöjd, cerise mudd från Hilco och någon stuvit. Giraff-tyget väntar fortfarande på att bli pyamas. Kanske blir det till vintern. Kattyget (quilt-tyg) har inte heller blivit något av, då det inte lämpar sig för barnkläder, med tanke på guldtrycket. Men kanske kan det bli en dagisväska?? Det rosa/lila blommiga kommer från Jofotex och är tänkt till en sommarklänning med det enfärgade lila, från Eslöjd, till tajts (utklippt och påbörjat). Knapparna kommer från USA, troligtvis från Walmart.

3 kommentarer:

Happy Hippo sa...

Gillar den gröna velorun som ligger under det rosa/lila blommiga. Är på jakt efter tyg i den färgen. Är det gammalt eller tror du man kan få tag på det nu?

Charleston sa...

Det är från Jofotex. Kan kolla åt dig den 5e då vi åker dit. Annars kanske du o jag kan komma överens om något, det verkar inte bli något sytt av det på ett tag.

Botilda sa...

Vilken skattkammare! Som en annan sykompis brukar säga, när jag undrar om jag verkligen ska köpa mer tyg ”EN last får man ha”.