fredag, mars 28, 2008

Meddelande till min Hemliga vän

Vi reser bort på torsdag den 3e april och är borta en vecka. Eller rättare sagt Fiffiluren ska vara hemma hos mormor o morfar medan jag är ute o reser. Hon kommer att ha det så bra hemma hos dem - det är värre för mig. Jag kommer att sakna Fiffiluren enormt! Men jag har laddat upp med Anne Holts bok "Presidentens val" och Joyce Carol Oates "Älskad, saknad". Jag ska försöka hitta några tygaffärer o se om det går att få med sig något kul hem.

Så du behöver inte stressa klart hemlispaketet, om det är svårt att hinna till den 1a april.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men så lämpligt, jag skulle just avisera att jag ev inte hinner klart. Har haft problem med tyger som jag beställt och som har blivit försenade i leveransen (fick ändra planen och akut-handla igår). Fast jag ska försöka få det klart i tid så du får se det innan du åker.

Charleston sa...

Men, kan du inte ta det efter att jag kommit hem? Eller att det kommer hit på fredag nästa veckan. För det är ju trist att du inte får veta om det kommit fram och så kan jag ju inte blogga om det heller...

Tyrvi sa...

Jag tänker tänka extra på dig och fiffiluren från den 3:dje :-) Och tänk att ha paket som väntar när du kommer hem igen!

Charleston sa...

Mmm.. paket som väntar när jag kommer hem låter rätt så bra! :-)
Och jag lovar att jag ska gissa innan jag kollar på hemlis-listan över vilka som har fått. För då är det väl bara jag kvar och avsändaren. :-p

Thea sa...

Jättefin!!! Roligtatt du tog så avvikande kantband!