söndag, maj 13, 2007

Sommarbody

Så fick jag klar tösens sommarbody, mönster från Ottobre i stl 62. Men när jag provade den, så är den lite för tajt och för lång. Dessutom passar den inte i halsen så bra. Den var också tajt att få över huvudet och så var det lite knepigt att få i en sprattlig bebis armar. Vilken tur att jag provade :-) Så här måste bodyn modifieras. Hur nu det ska gå till. Jag tycker att omlott-tröjorna är bättre än bodys. Så jag kanske gör en omlottis i stället - nån dag när jag uppbådat kraft och inspiration.

3 kommentarer:

Gekko sa...

Omlottbodies var min favorit i den perioden. Det är ju så knövligt att få på de vanliga på en liten. Tyget är väldigt gulligt, var har du köpt det?
Kram

Charleston sa...

Tyget köpte jag i en butik här i stan. Det var de sista 50 cm som fanns, jag hade klappat på det långt tidigare men inte kunnat bestämma mig. Nu önskar jag att jag hade köpt mer och tidigare. Jag har dock lite till, att göra förbättringar av till bodyn. Som tur är!! :-)

manna sa...

Superfint tyg! Ett sånt där man bara blir glad i magen av! Och tösen är ju så söt att jag blir sockerspeedad! Ujuj, vad jag längtar efter en egen liten kariesframkallare nu!