onsdag, maj 02, 2007

Äppelkinder

Tösen äter och äter - kinderna är runda och goa. På två veckor har hon ökat i vikt från 3770 till 4470, och växt tre centimeter. Däremellan är hon en riktig sömntuta. Och det är jag med. I några vakna stunder hinner jag med att nåla och sy lite på de bruna snickarbyxorna och igår hann jag sy hängslena och vända dem rätt. Vi hade besök av Klorofyll igår, som kom med så fin regnbågströja, lagom att ha till Priden. Senare såg jag att den orange velouren passar så fint ihop med tröjan, så det får nog bli ett par muddbyxor vid tillfälle. Så utmärkt! :-)

8 kommentarer:

Tyrvi sa...

Sötaste fiffiluren!

Regnbågströja och orangea muddbyxor låter fint!

Nästa år ska jag också planera pridekläder hoppas jag :-) Nu får jag nog vara glad om H går med på något hyfsat snyggt :-)

Men jag har börjat så smått att sticka på en stickig yllefilt till min röda liggvagn... Hoppas den kommer till användning i vinter.

Cessie sa...

Hej!
Jag läser din blogg, och är ett väldigt stort fan av den!
Jag är själv väldigt interesserad av att sy, men jag har inte hittat någon bra affär i göteborg där man kan köpa hyffsat billiga tyger... Så jag undrar helt enkelt om du har några tips om vart man kan hitta det!
Tack på förhand!!

Charleston sa...

Hej, och tack! Vad roligt att du gillar mitt bloggande! :-) Göteborg är en stad jag inte känner till så väl. Men kika på sytrådens tips på ställen att köpa tyger i butiker eller via nätet. Lycka till! :-)

Sytråden: http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m19332311.html

Sytrådens tips på tygaffärer:
http://www.familjeliv.se/Forum-11-240/m19477320.html

Agneta sa...

Men ååååh, vilka underbara kinder på en helt underbar tös!

Gekko sa...

Så söt!!

Botilda sa...

Fina fiffiluren! Vad kul att få se henne på bild och höra att det går så bra för er!

Anonym sa...

Hej, och tack för ditt inlägg i min gb :)

Grattis själv till flickan, hon är verkligen jättefin. Ambitiös må verka men det känns som allt annat än det. Mitt dilemma är att när jag syr vill jag sitta läääänge och det finns inte riktigt utrymme som du förstår. Nu blir det mer korta stunder av inspirationssökande. Jag är inne och läser din blogg till och från. Mycket fint får du till!

cirrus

Charleston sa...

Tack för era fina inlägg, de värmer mån ni tro! :-) Jag blir så glad för varje liten kommentar!
- Ja ni må tro vad fin hon är min lilla Fifflura! :-)