onsdag, april 18, 2007

En tös

Så kom hon äntligen med Storken på morgonen den 15 april. 8 dagar över tiden. Allt gick så bra och vi mår båda väldigt bra. Det är en alldeles fantastiskt fin tös, och så harmonisk!

Det är gott om plats i sovpåsen, men den är så himla bra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


I den stora väntan.... Ja, nån dag kvar alltså. Får se om det blir leverans med påskkärringen, påskharen eller storken....
Nepp, här har ingen anlänt, trots vad baby-gaga påstår! Jag undrade ju hur tickern skulle göra om man går på övertid. - Nu vet jag, den fortsätter Hurra!

Nu går jag en dag på övertid och känner nada. Igår tvättade jag bilen, kollade luft och strosade lite på stan. Det gav ingen reaktion mer än att det blev holabaloba i magen när jag satte mig i soffan. Stora kussisen tycker jag ska ringa till Storkkontoret och kolla om de fått rätt leveransadress!

På andra dagen över tiden ringer jag till Storkkontoret. - Nej just det. Storkkontoret har ju stängt över påsken! Såå är det naturligtvis!

Japp, imorgon på fjärde dagen över tiden öppnar Storkkontoret igen. Ja då, får vi se hur många storkar som skickas iväg...

Typiskt, Storkkontoret har så många leveranser idag, nu efter påsk, att min har blivit försenad! 70% av deras leveranser sker efter bestämd leveransdag! Typiskt, va??

*haha* Jag kommer att få äta upp min "intuition om den 10e april". Åt pipan fel! :-) Nu satsar vi på den 15e, på stora kussisens födelsedag, som retsamt säger "Nähedu, den Fiffiluren får gott skaffa sig en egen födelsedag, den15e är min" *retas* Lilla kussisen o moster som fyller några månader senare tycker att den 15e är ett fint datum och att det är så praktiskt att dela födelsedag! :-)

BF+5 Nädå, ingen bebis i faggorna.
BF+6 Min 80åriga faster är på besök hela dagen :-)
BF+7 Ingen bebis = extra sydag. Idag är det strålande sol o vindstilla.

8 kommentarer:

myslan sa...

Vad fin hon är. Grattis igen :-)

Anonym sa...

Hon är jättesöt. Nu längtar jag ännu mer efter min egen.

Botilda sa...

Åååå, stort grattis till både dig och fiffilurflickan! Vad skönt att allt gick bra.

Majtjho sa...

Grattis till underverket. Så liten och såååå söt.

Anonym sa...

Åååh, en sån fin liten trollunge! Fantastiskt! Önskar er allt gott...! :-)

Tyrvi sa...

Och vilken tur att den är lite stor för är det något fiffilurer gör så är det växer! Innan man vet ordet av är det dags att byta hela garderoben :-) Ta hand om er!

Anonym sa...

Superfin flicka!!! Jag blir alldeles knollrig i magen - och längtar som en tok efter Blobban. Bara sex veckor kvar...

Ta väl hand om dig och sötnosen!!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Grattis till lilltjejen, hon är jättefin!