onsdag, april 18, 2007

En tös

Så kom hon äntligen med Storken på morgonen den 15 april. 8 dagar över tiden. Allt gick så bra och vi mår båda väldigt bra. Det är en alldeles fantastiskt fin tös, och så harmonisk!

Det är gott om plats i sovpåsen, men den är så himla bra.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


I den stora väntan.... Ja, nån dag kvar alltså. Får se om det blir leverans med påskkärringen, påskharen eller storken....
Nepp, här har ingen anlänt, trots vad baby-gaga påstår! Jag undrade ju hur tickern skulle göra om man går på övertid. - Nu vet jag, den fortsätter Hurra!

Nu går jag en dag på övertid och känner nada. Igår tvättade jag bilen, kollade luft och strosade lite på stan. Det gav ingen reaktion mer än att det blev holabaloba i magen när jag satte mig i soffan. Stora kussisen tycker jag ska ringa till Storkkontoret och kolla om de fått rätt leveransadress!

På andra dagen över tiden ringer jag till Storkkontoret. - Nej just det. Storkkontoret har ju stängt över påsken! Såå är det naturligtvis!

Japp, imorgon på fjärde dagen över tiden öppnar Storkkontoret igen. Ja då, får vi se hur många storkar som skickas iväg...

Typiskt, Storkkontoret har så många leveranser idag, nu efter påsk, att min har blivit försenad! 70% av deras leveranser sker efter bestämd leveransdag! Typiskt, va??

*haha* Jag kommer att få äta upp min "intuition om den 10e april". Åt pipan fel! :-) Nu satsar vi på den 15e, på stora kussisens födelsedag, som retsamt säger "Nähedu, den Fiffiluren får gott skaffa sig en egen födelsedag, den15e är min" *retas* Lilla kussisen o moster som fyller några månader senare tycker att den 15e är ett fint datum och att det är så praktiskt att dela födelsedag! :-)

BF+5 Nädå, ingen bebis i faggorna.
BF+6 Min 80åriga faster är på besök hela dagen :-)
BF+7 Ingen bebis = extra sydag. Idag är det strålande sol o vindstilla.

9 kommentarer:

myslan sa...

Vad fin hon är. Grattis igen :-)

Karin sa...

Hon är jättesöt. Nu längtar jag ännu mer efter min egen.

Botilda sa...

Åååå, stort grattis till både dig och fiffilurflickan! Vad skönt att allt gick bra.

Majtjho sa...

Grattis till underverket. Så liten och såååå söt.

Spraka sa...

Åååh, en sån fin liten trollunge! Fantastiskt! Önskar er allt gott...! :-)

Tyrvi sa...

Och vilken tur att den är lite stor för är det något fiffilurer gör så är det växer! Innan man vet ordet av är det dags att byta hela garderoben :-) Ta hand om er!

manna sa...

Superfin flicka!!! Jag blir alldeles knollrig i magen - och längtar som en tok efter Blobban. Bara sex veckor kvar...

Ta väl hand om dig och sötnosen!!

sassamamma sa...

Grattis till lilltjejen, hon är jättefin!

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風