måndag, april 02, 2007

Äntligen har jag en liten strykbräda!!

Det är en alldeles fantastisk grej är den lilla strykbrädan att stryka de små kläderna på. Men faktiskt använderbar till större kläder som mina kavajärmar. Det är min pappa som har snickrat, som vanligt när jag behöver ha något.Senaste alstret som jag håller på med, visade sig ha fått en alldeles för lång dragkedja. Så det var bara att lägga den åt sidan och börja sy något annat.

Det blev två tröjor och en massa nya idéer på hur jag ska designa dem och på någon ska jag försöka göra applikationer. Det har jag ju inte gjort förut, men blivit inspirerad av sytråden spinner vidare.

Jag tror jag får göra en "att göra lista" för allt som snurrar i huvudet! Eller inte, Fiffiluren kommer säkerligen att ta all min tid, nu framöver. Så bloggandet och syandet kommer att få ligga still ett tag.

Den här munkjackan finns i Ottobre nr. 2/2007 och är det första i min Kollektion 68.

WIPs= Work In Progress

3 kommentarer:

Gekko sa...

Nämen hallå! Hittade hit via technorati då du länkat till mig. Vad kul med din blogg, grattis! Om jag inte ser dig i Sytråden får du ha lycka till med Fiffiluren!

~ ~ ~ sa...

Hallå själv... vad snabb du var... så förvånad jag blir... jag är ju inte klaaar ju!! :-D

Botilda sa...

Å, vad kul med egen blogg! Du syr så himla fina saker - verkligen en inspiration. Instämmer i Gekkos lyckönskningarna med Fiffiluren.