lördag, april 26, 2008

Byxor i rad


Några byxor att matcha ihop med tröjor. Den lila byxan i Eslöjdstyg väntar på en tunika i tyget som ligger bredvid. Den bruna Eslöjdsbyxan passar till kanintyget och den orange är enfärgat kanintyg som nu väntar på en kanintunika. Jag har roat mig med dekorsömmar och på den lila byxan sick-sackade jag fast ett dekorband jag hittade på Mattsons band i Stockholm.Till den orange byxan funderar jag på en maya-blus eller något liknande av de tyger som ligger bredvid. Tygerna kommer från Michas Stoffedecke. I alla fall ett av dem. Jag är lite inne på att göra en smock-blus från Ottobre 1/07 - om jag minns numret rätt. Och då får det bli i det enfärgade tyget. Jag vill se hur det är att sy en smockad blus. Kanske inget för mig.


6 kommentarer:

OttoPippi sa...

Så oerhört underbara byxor! Det lila och bruna setet kommer att bli hur fräna som helst!! Till det oreanga röstar jag personligen för det med turkos blommor :-)

Jes sa...

Roliga byxor :) fina tyger.

s n o r k sa...

Vilken härlig färg kavalkad! Man blir glad av att titta på de här byxorna!
Linn snork.se

Charleston sa...

*Haha* Ja just färgsättningen ihop på dessa byxor är ju lite roligt. Byxorna är gjorda för att passa den övriga garderoben. :-)

Thea sa...

Jösses vad du har producerat byxor! Gulligt med kantbandet och förstår att det måste ha varit roligt att leka med alla fina dekorsömmarna!

Anonym sa...

Thea, så många var det inte. Det behövdes lite fler i garderoben med tanke på att Fiffiluren har börjat på förskolan. Själv har jag ökat på mina 30 % till 50 % i arbetstid. :-)
/CH