tisdag, november 11, 2008

Off topic om tapetsering

Nu måste jag bara visa vad som händer i ett av rummen där vi bor. Rummet går från svagt randigt i vitt och gult med en bård i taket, till brunt och turkost. Här går det nu att följa med vad som händer i rummet. Slipningen är avklarad, det var lätt eftersom väggarna var så släta alla redan. Så nu är det bara att svänga upp tapeterna.
Jag började med ett lätt parti. Ovanför dörren. där kan det väl ändå inte bli så mycket fel. Jahaja, sen kom raskt en dosa, lysknappar och stickkontakt. Det var bara att bryta strömmen och sätta igång med att tapetsers - så får vi se hur det går. Si det gick riktigt bra. Nu tar jag nästa svåra parti - mellan rören till elementen, nästa stickkontakt och nu är det bara raksträckan fram till mål. Den långsida som är överhoppad - det är där det spännande kommer upp i turkos överraskning.

Tapeterna kommer upp medan Fiffiluren sover, ibland blir det två våder, ibland fyra och om hon sover bra kan det bli fler än så. Det går hur som helst framåt. Men man måste ju sy också! ;-p

1 kommentar:

Mimmi sa...

Så kommer tapetsering ske hemma hos också imorgon. En våd i taket. Jag är hemma och är föräldraledig för G´s dagmamma är på semester. Hos oss är det jag som sköter tapetseringen, Johan får inte komma i närheten för han har alldeles för dåligt tålamod ;-)