måndag, december 10, 2007

Hemlisar

*pust*
Nu är jag klar med rätt många hemlisar, av alla de möjliga slag. Tyvärr kan jag inte avslöja en endaste en här och nu. Men sinsom tid så kommer det.

Jag har dels hemlisen till lilla Tyrvibarnet, den är klar men jag har faktiskt några hemlisar till på lut.

Sen har jag gjort en hemlis här hemma, inför jul, och de är också klara. Nu väntar vi bara in tomten! :-D ;-)

Till och med "hemlishemlis" är helt klara - och skickade! De´ du!
- Jag har inte tänkt så mycket på att jag också kommer att få ett hemlispaket, snart. Men när jag tänker på det - ja, då är det lite spännande. Jag fick en avi förra veckan, och trodde att det var hemlispaketet - Redan! Då var jag inte beredd på att få ett hemlispaket. När jag hämtade ut det så tyckte jag att det var ett lite märkligt paket. Litet och alldeles för lätt. *Klonk* lät det i paketet och då kom jag på att det var vällingburken jag låtit skicka efter. Lite snopen och litelite besviken gick jag hem med mitt tomma icke-hemliga paket. :-D

Vad jag däremot vet är att det finns ett stort paket från USA med bla fina knappar i och antagligen något tyg med. Men jag tror jag får vänta till julaftonen med det.
Det är också på väg flera meter tyg, från ett annat håll, vilket jag börjar se fram emot väldans mycket. Så nu måste jag sätta mig vid symaskinen och sy upp de tyger jag redan har! Hepp!

1 kommentar:

Tyrvi sa...

Nyfiken här! Men bebis är inte nyfiken på världen utanför riktigt än. Kanske väntar hän på julafton? Otålig mamma och otåligt barn väntar på lillasyskonet.