måndag, december 17, 2007

Ett hemlispaket

Jag tror att ett hemlispaket ligger på posten, för i min hand har jag en postavi. Ska nog gå till posten i em för att kolla! :-D *spännande*

Jepp, det var ett hemlispaket. Ett tag trodde jag att det skulle vara kanintyget. Men det var det inte. *väntar o väntar*

Det var ett juligt paket vi fick, Fiffiluren och jag. Allt gick i rött och grönt. Nästan i alla fall.
Ett STORT grönt manchestertyg, STORT rött bomullstyg och ett STORT grönt velour-liknande tyg, med instansat stjärnor/rutor-någonting. Manchestern kan jag tänka mig ett bar byxor av, och det röda kanske en enkel klänning med dekorsömmar (med "nynya" maskinen). I paketet låg också en tovad (tror jag) nåldyna, med några nålar instuckna. Bruna o röda värmeljus, som jag tror doftar jul, ett fint juligt kaffepaket (som till och med det gick i rött och grönt ;-p ) - Jättegott mörkt kaffe! Jag har redan provsmakat fast jag inte brukar dricka kaffe på kvällarna. Ja just och så fanns det också ett brunt band med grön/turkosa prickar på. Det blir kanon att ha till något av de gröna tygen, som det tokmatchar till, eller till en brun klänning eller nått! Det kommer till användning i alla fall, var så säker!

Där fanns också ett paket resår, en delbar dragkedja, som skulle kunna passa till det gröna manchstertyget om det blir en jacka. Det fanns också två tygbitar med tomtar på, som Fiffiluren fnissade mycket åt, och så kikade hon på mig och fnissade igen. :-)

Min hemlige vän hade också sytt ett par mörkblå mjuka velourbyxor och en vinröd tunika. Verkligen härliga tillsammans. De är sydda i 74/80, men nu är Fiffiluren inte den smalaste bebisen, så jag gissar att de har en rätt kort användningsperiod. Tunikan var liiite tajt att få på.Min hemliga vän hade också sytt en hätta, i ett försök att "inviga mig i retrons härliga värld", som hon skriver. Men hättan är vändbar om jag så skulle tycka. - Men jag gillar retro, om det är rätt retro. Denna hätta är verkligen RÄTT retro! Jag tycker den är kanonfin, och om jag har den röda framme så passar den till hennes overall, och om jag har den retrovänd passar den till den röda vårjackan. För hättan är lite stor, men den blir säkert kanon till våren!Så TACK snälla Liza Yrväder! som jag gissar har gjort hemlisen till mig och Fiffiluren!Jag har noterat att du inte har skickat till någon ännu, så det är en ledtråd på att det är du och så tycker jag mig känna igen färgerna och modellerna. Du har bla gjort några hättor och så gör du en del retro! :-) Har jag rätt har jag rätt så säg?! :-D


Tilläggskommentar: Liza Yrväder sydde nya kläder då de inte passade så bra. I det nya paketet kom de i andra färger. Inte mig emot. :-) Bruna byxor som sitter som ett smäck och dem använder vi nästan dagligen. Tunikan är rätt så lång på henne och det är bra med växmån! :-)


Tack igen Liza, för det extrabesvär du fick när de inte passade!

7 kommentarer:

LizA sa...

Ja du gissade rätt!
Men vad trist att kläderna var så små. Jag var bergis på att dom nästan skulle bli stora, för det är mönster från ottobre i 80 och dom har ju en tendens att ha stora storlekar. Jag kan sy nya och skicka, iof blir det annan färg på byxorna då, för den blå är slut. Kul att du gillade det iaf:)

Charleston sa...

Gulligt av dig! Ja, det skulle ju faktiskt vara himla schysst. För de har nog kort bäst före datum :-) Tunikan har dock långa ärmar, så de är bra och räcker länge. Men då skickar jag tillbaka de här. :-)

LizA sa...

det blir bra, jag skickar med en mailingbag med dom nya kläderna så kan du skicka i den. hur var resåren i byxorna? lagom eller lite för tajt?
Klart hon/du får nytt, inge kul om det är för litet ju=/

Charleston sa...

Resåren var jättebra. Jag kan prova dem igen i morgon. Vi kan mejla vidare. fiffiluren at gmail.com Snygga namnband du har! Öppnade kuvertet nu först! :-D

Gekko sa...

Vilket härligt paket! Och vad nöjd Fiffiluren ser ut! Urgullig!

Jes sa...

Vilket kanon paket du fått så fina grejor :)

Botilda sa...

Underbart paket!