söndag, mars 01, 2009

WoW - två utmärkelser på en gång

Oj, det här var inte lätt! För rätt länge sedan fick jag två utmärkelser, från två underbara bloggare och sömmerskor - Mimmi (se ovan) och Hello (se nedan). Tack, det värmer ska ni veta.

Det svåra kommer nu, att skicka vidare utmärkelsen, då det ju finns så många duktiga och ambitiösa sömmerskor, pysslare och mångfalderskor. Nu väljer jag att bryta kedjan lite genom att att inte utnämna sju som är sagt, men så finns det så många fina bloggare. Många är spännande att följa under en längre tid och se de många framstegen. Mina utmärkelser går vidare till bloggare en del som har varit med länge i blogg och syandet och en del nya som jag tror en del av er läsare inte har hittat till ännu.

Dessa bloggar inspirerar mig, får mig att se nytt, att glädjas åt andra färgkombinationer och mönster än mina egna, får mig att bli stum av förundran över alla vackra ting som skapas av deras händer. Tack för glädjen du sprider och för din inspiration!

....och de nominerade är......

HER BOR FRØKEN SNUX var ingången till den norska syblogvärlden


FLYG FULA FLYGA är en ny spännande bloggare vi kan förvänta oss mycket av


SYFRÖKEN som glatt blandar sytt, stickat och pysslat. Spana in hennes bakelser och väskor.


PEJGAN överraskar alltid med något häftigt


Jag skulle så gärna vilja nämna fler men det finns alltför många att jag stannar vid dessa fyra.

De nominerade får, om man vill, sätta bilden på sin blogg, och länka hit, nominera andra, och meddela dem. Reglerna finns hos dem jag fick utmärkelsen av.

2 kommentarer:

Frøken Snux sa...

Takk for hyggelig utmerkelse!! :)

PysselFröken sa...

Tack så mycket sötnos! Jag blev jätteglad och jättestolt och nog lite rörd också. Har inte bestämt mig för hur jag ska göra med att föra vidare eller inte, så jag avvaktar med att blogga om den. =)