tisdag, september 23, 2008

Skåpätaren

Här är de dräggellappar jag har sytt när Fiffiluren har fått sina fyra hörntänder. De är fodrade med fleece och har en trikåbaksida. Jag tänkte först bandkanta men det var så sent på kvällen att det blev vändsytt i stället. I stället för knapp blev det kardborrband. Måste säga att de funkar perfekt och dessutom lagom nu som halsduk.

Till denna skåpsfilur sydde jag regnbågstajts, efter eget mönster och tyg från Stoff og Stil. Den lila tröjan är en Mexx som jag hittat på rea. Här sorteras potatis från byttan till vattenkannan och tillbaka. :-)

På senaste tiden har det blivit ett par velourbyxor ur Ottobre 4/2008. Tror det är dem som heter Vilkas. Passformen på dem tycker jag är bra, även om mina nu blev lite långa i benen och egentligen är de lite höga i midjan också och borde tas ner lite i midjeresårs-fållen, men aa.. de funkar. I benfållen har jag gjort ett knapphål för jag tänkte att det kan vara smart att dra ihop dem med ett band, men så långt har jag inte kommit ännu. Antingen viker jag upp benen eller stoppar ner dem i strumporna. Måste också säga att jag är väldigt förtjust i denna färg på velour som kommer från Hilco.

4 kommentarer:

Hello sa...

Färgen är verkligen underbar, både på velour och regnbågstyg. Tänk att jag inte har nåt regnbågstyg ännu... Nu kanske det är för sent dessutom ;)

OttoPippi sa...

Schysst!! Tänkte också göra dregellappar som halsdukar nu... Tror att det kan bli ursnyggt!

Thea sa...

Härliga byxor, båda två. Bra med grejer de kan växa i. Och smart med kombinerade dreglisar/halsdukar.

Stefan sa...

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.

omdigitalkameror.se
Stefan