måndag, augusti 18, 2008

En syintresserad Fiffilur

Vi var i tygaffären härom dagen. Vi är rätt kända där så jag lät Fiffiluren gå fritt i affären. Det var inte så många kunder där just då, som hon möjligtvis hade kunnat störa heller. Jag letade tyg, och hon hittade en fin tjock tråd hon blev förtjust i. Tråden bars runt i hela butiken och så gick hon fram till alla knappar. Där höll hon upp tråden med båda händerna och höll den mot knapparna för att se vilken som kunde passa. Sen gick hon vidare i butiken med tråden i handen för att återkomma till knapparna där hon matchade tråden mot dem igen. Det var viktigt för henne, att ha tråden i handen och att hålla den mot knapparna. - Jag tror hon har blivit påverkad av miljön hon vistas i :-)

5 kommentarer:

fante sa...

Haha, vad gulligt :-)

OttoPippi sa...

:-) :-) :-)
Och jag sitter just och funderar om jag vågar ta med mina båda tvååriga tvillingar till tygaffären idag efter jobb och dagis. När jag läser ditt inlägg så tror jag banne mej att jag skall våga mig på ett försök :-)

Botilda sa...

Hon har att brås på! Förresten sa Sprallin igår att Fiffiluren skulle komma och hälsa på idag - ska ni det? ;-)

smock sa...

Vad kul! Min son har snott mina trådrullar, jag har inte hittat dom än, kanske ska leta bland matchande färger i hans rum då :)

Thea sa...

Men de är väl för underbara!! Det är så himla gulligt att se vad de tar efter och utför, noggrant och med stor beslutsamhet. Så himla gulligt!!