måndag, juni 14, 2010

Singoalla till midsommar

En Singoalla måste jag provsy tänkte jag och fick tag på Wilanders mönster i stl 86/92. Den blev ju bra tycker jag och den sitter fint på Fiffiluren som är 93 lång. Jag tror nog att den kan passa från 86-98, eftersom Fiffiluren närmar sig 98. Men när den hängde här på en galge så tittade hon på den och sa att den inte var så fin. Så trist, för jag tycker den är härligt somrig och fin, jag har längtat att få sy en klänning i det här tyget med blombården längst ner. Men den får ta vägen ut på Tradera och så får jag sy upp den i ett annat tyg (i rött, har hon beställt) och hoppas att hon tycker den är fin då.

6 kommentarer:

FlygFulaFluga sa...

Snygg!
Synd att Fiffiluren inte tycker om den, om jag känner henne rätt så är nej ett tvärsäkert och bestämt "den-kommer-aldrig-på-min-kropp-NEJ";)

/Lena

Fangoria sa...

Åh vad synd hon inte gillade den, var ju superfin! Men den kommer säkert glädja nån annan liten istället! =)

Krumitott sa...

Den var verkligen fin. Instämmer med de andra att det var synd att hon inte ville ha den, men nu får ju nån annan den istället!

Lowellas tråd sa...

Jättefin och det var verkligen ett härligt somrigt tyg! Små damers åsikter går inte alltid ihop med vad mamma tycker, det har man ju fått erfara ibland... =)

Holdbart sa...

Jättefint klänning och härligt sommrigt tyg!

Doris_Assar sa...

Fin!!!